Saftiga muffins med banan och jordnötssmör. En god kombo som jag tycker mycket om. Har du bananer som börjar se ledsna ut, då kan du baka dessa muffins.

Moist muffins with banana and peanut butter. A combo that I like a lot. Do you have bananas that start to look sad, then you can bake these muffins. 


Vegan Banan Muffins

1,5 dl mjöl
3/4 dl socker
0,5 msk kanelpulver
3/4 tsk bakpulver
1 banan, mosad
0,5 dl vegetabilisk olja
0,5 dl mandelmjölk
jordnötssmör

Förvärm ugnen till 175 grader C. Blanda mjöl, socker, kanel och bakpulver i en skål. Tillsätt banan, olja och mandelmjölk och rör om. Fyll muffinsformar med smeten. Gör ett hål i varje muffins och fyll med jordnötssmör. Baka i 20 minuter.


Vegan Banana Muffins

1.5 dl flour
3/4 dl sugar
0.5 tbsp cinnamon powder
3/4 tsp baking powder
1 banana, mashed
0.5 dl vegetable oil
0.5 dl almond milk
peanut butter

Preheat the oven to 175 degrees C. Mix flour, sugar, cinnamon and baking powder in a bowl. Add banana, oil and almond milk and stir until just combined. Fill muffin cups with batter. Make a cavity in each muffin and fill it with peanut butter. Bake for 20  minutes.