Kladdiga chokladmuffins med kolasås och jordnötter påminner liksom om Snickers. Mums! Det här är ett av mina godaste recept på muffins och jag gillar när muffinsen är lite kladdiga. Om du också gör det så kom ihåg att inte övergrädda dem bara. Jag tror det blir en sådan här med eftermiddagskaffet idag :)

Sticky chocolate muffins with caramel sauce and peanuts as reminiscent of Snickers. Yum! This is one of my most delicious recipes for muffins and I like when they are a little sticky. If you do too, remember not to over bake them. I think I might have one with my afternoon coffee today :)


Snickers Muffins
5 st

50 g smör
0,5 dl kokossocker
0,5 dl steviasocker, Good Good Via Health
1 ägg
1 dl vetemjöl
0,5 dl mandelmjöl
0,5 dl kakaopulver
0,5 tsk bakpulver
2 msk mandelmjölk 
3 msk saltade jordnötter
kolasås

Smält smöret och låt det svalna. Blanda i sockret. Blanda sedan i resterande ingredienser. Fördela smeten mellan 5 muffinsformar och gör en grop i dem och fyll med kolasås. Grädda i 175 C i ca 15 minuter. Dom får gärna vara lite kladdiga inuti. Dekorera med kolasås och jordnötter.



Snickers Muffins
5 muffins

50 g butter
0.5 dl coconut sugar
0.5 dl stevia sugar, Good Good Via Health
1 egg
1 dl flour
0.5 dl almond flour
0.5 dl cocoa powder
0.5 tsp baking powder
2 tbsp almond milk
3 tbsp salted peanuts
caramel sauce

Melt the butter and let it cool. Stir in the sugar. Then mix in the remaining ingredients. Divide the batter between 5 muffin cups and top with caramel sauce. Bake at 175 C for about 15 minutes. They should be a little sticky inside. Decorate with caramel sauce and peanuts.