It might sound weird with beans in a dessert, but it's actually not. Nowadays you see baked goodies with eg. chickpeas or beans and I have actually baked cakes with both lentils and cauliflower with successful results. This cookie dough was so good, so good that I'm almost drooling now when I write about it, lol. I'll have to make it again soon. Have you tried odd ingredients in baked goodies?
3 dl cannellini beans
1.5 scoops salted caramel protein powder (Myprotein)
2 tbsp powdered peanut butter
2 tbsp almond flour
2 tbsp almond milk
2 tbsp peanut butter
Place all ingredients in a bowl and mix with a hand blender until smooth.
Put the cookie dough in a jar and place in the fridge for 30-60 minutes. Enjoy!
Jordnötssmör Kakdeg
3 dl cannellini bönor
1,5 skopor salted caramel proteinpulver (Myprotein)
2 msk jordnötssmörpulver
2 msk mandelmjöl
2 msk mandelmjölk
6 Comments
Låter väldigt spännande. Jag har aldrig testat nåt udda när jag bakat. Jag är nog för feg. Ha en fin helg!
ReplyDeleteDu smakar inte bönorna alls :) Tack detsamma!
DeleteDet här låter interessant:)
ReplyDeleteTack, det är så gott!
DeleteTycker det låter väldigt gott, jordnötssmör är ju inte alls fel! Vi har provat baka med linser och det blev väldigt goda kakor, extra bonus att dom kändes mindre onyttiga trots chokladen som också var i dom:)
ReplyDeleteKramar på dej
Tack Mårtenssons :) Kram!
Delete