En fräsch och proteinrik sallad. Vi åt den med nybakat bröd. 

A fresh and protein rich salad. We ate the salad with freshly baked bread.


Quinoasallad med ägg, spenat och avokado

2 d quinoa, kokt
50 g baby spenat
1 rödlök
1 avokado
2 tomat
0,5 zucchini
citronolja
salt
peppar
pumpafrön

Koka quinoa enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna. Koka äggen i 7 minuter och skölj sedan i kallt vatten. Skala. Skala och skiva rödlök och kärna ur och skiva avokado. Skölj tomat och zucchini och skär i bitar. Skölj spenaten. Blanda quinoa, spenat, lök, tomat, zucchini, avokado, och ägghalvor. Ringla över citronolja och salta och peppra. Strö över pumpafrön. Servera till ett gott bröd.


Quinoa Salad with Egg, Spinach and Avocado

2 dl quinoa, cooked
4 eggs
50 g baby spinach
1 red onion
1 avocado
2 tomato
0,5 zucchini
lemon oil
salt
pepper
pumpkin seeds

Cook the quinoa according to directions on the package. Allow to cool. Boil the eggs for 7 minutes, then rinse in cold water. Scale. Peel and slice the red onion and core and slice the avocado. Rinse the tomatoes and zucchini and cut into pieces. Rinse the spinach. Mix quinoa, spinach, onions, tomatoes, zucchini, avocado, and egg halves. Drizzle with lemon oil and salt and pepper. Sprinkle with pumpkin seeds. Serve with fresh bread.