Jag har använt mig av samma recept som här, men gjorde muffins istället med after eight på toppen.
I used the same recipe as here, but made muffins with after eight on the top.
Kladdkakemuffins med after eight
4
ägg
5
dl strösocker
2
tsk vaniljsocker
8
msk kakao
3
dl vetemjöl
200
g smör
after
eight choklad
Värm
ugnen till 175 grader.
Smält smöret. Låt svalna. Rör ihop ägg, socker,
vaniljsocker, kakao, mjöl och till sist smöret.
Häll smeten i smord muffinsplåt
och grädda i ugnen i ca 15 minuter. Låt svalna och ställ i kylskåp före du avlägsnar dem från formen. Serveras kylskåpskalla med vispad grädde.
Sticky
Muffins with After Eight
4
egg
5
dl sugar
2
tsp vanilla sugar
8
tbsp cocoa
3
dl flour
200
g butter
after
eight chocolate
Preheat
the oven to 175 degrees. Melt the butter and let cool. Grease a muffin pan and
set aside. Combine eggs, sugar, vanilla sugar, cocoa, flour and butter. Pour
the batter into the prepeard pan and bake for 15 minutes. Let cool and put in the refrigerator before you remove them from the pan. Serve chilled with
whipped cream.
6 Comments
Your sticky muffins immediately captured my heart :) Yum!
ReplyDeleteLåter hur gott som helst! Jag är egentligen inget mintfan, men after eight är ett undantag av någon anledning. Och kladdkakemuffins är ALLTID en hit... :)
ReplyDeleteDewi: Thanks :)
ReplyDeleteAlexandra: Ja det blir väldigt goda och man kan variera smaksättningen!
Låter supergott!
ReplyDeleteOj dessa såg goda ut haha : ) Mums! Man kan ju byta ut vanliga sockret mot kokospalmsocker som har lågre GI och inte är lika raffinerat som vitt socker : )
ReplyDeleteTack så mycket :) Ja, tack för tipset om sockret!
Delete