Citrus Pudding

30 g butter, soft
1 dl sugar
2 egg yolks
2 egg whites
1 dl milk
0,6 dl citrus juice
1 tbsp finely grated citrus zest

Preheat the oven to 180 degrees. Lightly grease six ramekins and set aside. Cream the butter and sugar in a bowl using electric beaters until fluffy. Add the egg yolks one at a time, beating well after each addition. Stir in the citrus juice, citrus zest, milk and flour, mixing well.
Whisk the egg whites in a clean, dry bowl until stiff peaks form. Then gently fold them into the batter. Spoon the mixture into the ramekins. Put them in a large baking pan and pour in enough hot water so that the water is halfway up the sides of the ramekins. Bake for 20-25 minutes or until golden. Serve warm with ice cream.


Citrus-pudding

30 g smör, mjukt
1 dl socker
2 äggulor
2 äggvitor
1 dl mjölk
0,6 dl citrusjuice
1 msk finrivet citrusskal

Sätt ugnen på 180 grader. Smörj sex ramekins och ställ åt sidan. Vispa smör och socker i en skål pösigt. Tillsätt äggulorna en i taget, vispa väl efter varje tillsats. Rör i citrusjuice, citrusskal, mjölk och mjöl, blanda väl.
Vispa äggvitorna i en ren och torr skål tills det formas styva toppar. Blanda försiktigt in dem i smeten. Häll blandningen i portionsformar. Lägg dem i en stor bakform och häll i tillräckligt varmt vatten så att vattnet når halvvägs upp på sidorna av formarna. Grädda i 20-25 minuter eller tills gyllene. Servera varma med glass.