Tomat-couscous-feta biffar

2 stora tomater
4 soltorkade tomatskivor
60 g fetaost
färsk persilja
1 lök
0,5 tsk oregano
0,5 tsk paprika
1,5 dl kokt couscous
vetemjöl
salt och peppar

Förbered couscous enligt förpackningens anvisningar. Tärna tomaterna och hacka lök, persilja och soltorkad tomat i midre bitar. Blanda i en bunke tomater, feta, persilja, lök, couscous och kryddor. Mixa med en stavmixer. Tillsätt mjöl tills du får en smet som går att forma till biffar. Stek biffarna i olja på båda sidorna några minuter. Servera med t.ex skivad potatis i ugn och en gräddfilssås.


Tomato-Couscous-Feta Patties

2 large tomatoes
4 sundried tomato slices
60 g feta cheese
fresch parsley
1 onion
0,5 tsp oregano
0,5 tsp paprika
1,5 dl cooked couscous
flour
salt and pepper

Prepare the couscous according to directions on the package. Dice the tomatoes and chop onion, parsley and sun-dried tomato. Mix in a bowl tomatoes, feta, parsley, onion, couscous and spices. Blend with a hand blender. Add flour until you get a batter that can be formed into patties. Fry patties in oil on both sides for a few minutes. Serve with sliced potatoes and a sour cream sauce.