Morotsstuvning är barndomsminne för mig. Mamma och mommo lagade det ofta. Än idag smakar det lika gott som för 20 år sedan.
  
Carrot Stew is a childhood memory for me. My mom and grandmother made this often. Even today, it tastes as good as 20 years ago.
Morotsstuvning

4 morötter
25 g smör
1 msk mjöl
2 dl mjölk
persilja

Skala och skiva morötterna. Koka morötterna i vatten tills mjuka. Smält smöret i en kastrull och rör ner mjölet. Späd med mjölken och rör om tills smeten blir slät. Låt koka i 3-5 minuter, salta och peppra och till sist rör du ner morötterna. Du kan även ha i persilja.

Carrot Stew

4 carrots
25 g butter
1 tbsp flour
2 dl milk
parsley

Peel and slice carrots. Boil carrots in water until soft. Melt the butter in a saucepan and stir in the flour. Dilute with milk and stir until batter is smooth. Boil for 3-5 minutes, add salt and pepper and finally the carrots. You can also season with parsley.