Av överbliven pastasås, se recept här, kan du laga en saltig paj. 
From left-over pasta sauce, see recipe here, you can make a savory quiche.


Pajbotten
2,5 dl vetemjöl
75 g smör
3/4 dl kvarg

salt

Sätt ugnen på 200C. Rör ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt kvarg och arbeta snabbt ihop degen. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter. Nagga med en gaffel. Förgrädda pajbotten i ca 10 min. Fyll pajbotten med pastasås och strö över riven ost. Grädda i ugnen ca 20 min eller tills osten fått fin färg.


Pie Crust

2,5 dl flour
75 g butter
3/4 dl quark

salt

Preheat the oven to 200C. Stir together flour and butter to a breadcrumb consistency. Add the quark and work the dough quickly. Press the dough into a pie dish, about 24 cm in diameter. Prick with a fork. Bake for about 10 min. Fill the crust with pasta sauce and sprinkle with grated cheese. Bake in oven about 20 minutes or until cheese is golden.