Wednesday, August 2, 2017

Hasselback's Zucchini

Hasselbackspotatis har säkert många av er ätit och lagat. Hasselbackszucchini är inte lika vanligt, men man gör på liknande sätt som med hasselbackspotatis. Det var inte helt lätt att fylla zucchinin med fetaost och tomatskivor som jag gjorde och jag toppade med mera fetaost innan servering. 

Hasselback's potatoes many of you have certainly eaten and made. Hasselback's zucchini is not as common, but it's made as you would with hasselback potatoes. It was not quite easy to fill the zucchini with feta cheese and tomato slices, but I topped with more feta cheese before serving.


Hasselbackszucchini

zucchini
små tomater
fetaost
olivolja
salt
peppar
torkade örter

Skär tunna snitt i zucchini. Ett tips för att inte skära igenom zucchinin är är att lägga två ätpinnar på varje sida om zucchinin. Skär tomaterna tunt och tryck ned dem mellan zucchiniskivorna. Smula på fetaost. Ringla olivolja över och strö på salt, peppar och torkade örter. Gratinera i nedre delen av ugnen i 175°C i cirka 40 minuter. 



Hasselback's Zucchini

zucchini
small tomatoes
feta
olive oil
salt
pepper
dried herbs

Slice the zucchini thinly. One tip for not cutting all the way through is to put two chopsticks on each side of the zucchini. Cut the tomatoes thinly and put them between the zucchini slices. Crumble on feta cheese. Drizzle with olive oil over and sprinkle on salt, pepper and dried herbs. Bake in the lower part of the oven at 175 ° C for about 40 minutes.

No comments:

Post a Comment