Tuesday, May 2, 2017

Tea Bread with Cheese

Jag gillar bröd med tuggmotstånd och dessa bröd har det för att de innehåller pumpafrön, havregryn och riven ost. Snabblagade är de dessutom och så goda nygräddade med smör på. 

I like bread that has a bite to it and these bread has exactly that. They contain pumpkin seeds, oats and grated cheese. They are quickly made and so yummy eaten freshly made with butter.


Tebröd med Ost
4st

1 dl rågmjöl
1 dl vetemjöl
0,5 dl havregryn
0,5 dl riven ost
2 msk pumpafrön
1 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
1 dl vatten
1 msk olja

Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt vatten och olja och blanda. Forma till fyra bröd och toppa ev. med riven ost. Grädda i 225 C i 10-12 minuter. 




Tea Bread with Cheese
4 pcs

1 dl rye flour
1 dl flour
0.5 dl oats
0.5 dl grated cheese
2 tbsp pumpkin seeds
1 tsp baking powder
1/4 tsp salt
1 dl water
1 tbsp oil

Mix all dry ingredients in a bowl. Add water and oil and mix. Shape into four rounds and top with grated cheese. Bake at 225 C for 10-12 minutes.

No comments:

Post a Comment