A moist and easy made bread is something I don't say no to. This bread is perfect for the weekend's breakfast, since you have more time and the bread is ready in 20 minutes. Today I want to congratulate my dear dad on his birthday!
Rågbröd
6 st
2 dl kvarg
1 msk olja
2 dl rågmjöl
0,5 tsk salt
0,5 tsk bakpulver
pumpafrön för topping
Blanda kvarg och olja. Tillsätt rågmjöl, salt och bakpulver och blanda slät. Lägg 6 st högar av smeten på en plåt klädd med bakplåtspapper. Platta till bröden med hjälp av rågmjöl och toppa med pumpafrön. Grädda i 200 C i ca 12 minuter. Låt svalna.
Rye Flatbread
6 pcs
2 dl quark
1 tbsp oil
2 dl rye flour
0.5 tsp salt
0.5 tsp baking powder
4 Comments
Jag säger ja tack!
ReplyDeleteTack :)
DeleteTack ,det här skall jag göra någon gång:)
ReplyDeleteRoligt om du vill göra dem, tack!
Delete