Idag får ni inte recept på hur man kokar gröt, för det tror jag de allra flesta redan kan :). Men recept på en god topping delar jag med mig till er. Äpplen stekta i kokosolja och kanel passar fint på gröten, men också till yoghurt, plättar, glass... Vad har du helst på din gröt?
Today you will not get a recipes on how to cook porridge, for I believe the vast majority already know how :). I'm sharing a recipe for a good topping with you. Apples fried in coconut oil and cinnamon goes nicely with porridge, but also with yogurt, pancakes, ice cream ... What do you like to have on your oatmeal?
Oatmeal with Coconut and Cinnamon Apples
one portion oatmeal
1 apple, diced
coconut oil
cinnamon
Heat a skillet with coconut oil and add the diced apple. Fry until the apple is getting soft and sprinkle on some cinnamon. Put the apples on your oatmeal.
Havregrynsgröt med kokos- och kaneläpplen
en portion havregrynsgröt
1 äpple, tärnad
kokosolja
kanel
Hetta upp en stekpanna med kokosolja och tillsätt det tärnade äpplet. Stek tills äppelbitarna mjuknat och strö på lite kanel. Toppa gröten med äpplena.
4 Comments
Har länge tänkt kommentera dina inlägg för deras fantastiska utseende. Mycket imponerande säger en nybliven matbloggare som kämpar med tekniken. Mvh, Anne från Landebistro forreliini@blogspot.fi
ReplyDeleteHej Anne! Tack snälla du för dina fina ord. Jag skall ta mig en titt inne hos dig.
DeleteHelst ska det vara färska blåbär på min gröt!
ReplyDeleteHa en underbar helg //kram Jenny
Ja, mums det också. Kram!
Delete