För en tid sedan gjorde jag blomkålsrisotto och den här gången valde jag att ha i både blomkål och broccoli. Jag smaksatte med getost vilken ger en mycket god smak till maträtten. Du kan bra använda mera ost för en djupare smak. 

A while ago I made the cauliflower risotto and this time I chose to use both cauliflower and broccoli. I flavoured the dish with goat cheese, which gives a very good taste to it. You may well use more cheese for a deeper flavour.


Broccoli Cauliflower Chévre Risotto

1 red onion, chopped
10 mushrooms, chopped
8 dl cauliflower and broccoli rice (process in a food processor or use a grater)
2-3 dl vegetable stock
2-3 tbsp garlic-herb cream cheese
2 tbsp goat cheese
salt
pepper

Fry the onion and mushrooms in coconut oil/ butter in a large skillet or pan for a couple of minutes. Add the cauliflower and broccoli rice and vegetable stock and let simmer until almost all the stock is evaporated. Add cheese and spices. And let simmer another few minutes. 


Broccoli Blomkål Chèvrerisotto

1 rödlök, hackad
10 champinjoner, hackade
8 dl blomkål och broccoliris (mixa i en matberedare eller använd rivjärn)
2-3 dl grönsaksbuljong
2-3 msk vitlöks-ört färskost
2 msk getost
salt
peppar

Fräs lök och svamp i kokosolja / smör i en stor stekpanna eller kastrull i ett par minuter. Tillsätt blomkål-broccolisris och grönsaksbuljong och låt sjuda tills nästan all vätska absorberats. Tillsätt ost och kryddor. Låt sjuda ytterligare några minuter.