Det här är en pastalåda jag gjorde av matrester. Jag hade kokt pasta, ugnsrostade grönsaker och tomatsås över sedan tidigare. En maträtt som blir klar på nolltid, nästan :) Ibland är det enklaste det godaste. 

This is a pasta casserole I made of leftovers. I had cooked pasta, roasted vegetables and tomato sauce over from the week. The dish will be ready in no time, almost :) Sometimes the easiest is the best.


Tomato Vegetable Pasta Bake

pasta, cooked
tomato sauce, bought or home-made
oven roasted vegetables (bell pepper, zucchini, aubergine, red onion)
grated cheese

Put the pasta, tomato sauce and vegetables in an oven-proof dish and stir. Top with grated cheese. Bake in 200 C degrees for about 20-30 minutes. 


Tomat-Grönsaks-Pastalåda

pasta, kokt
tomatsås, köpt eller hemgjord
ugnsrostade grönsaker (paprika, zucchini, aubergine, rödlök)
riven ost

Lägg pasta, tomatsås och grönsaker i en ugnssäker form och rör om. Toppa med riven ost. Grädda i 200 grader C i ca 20-30 minuter.