We have a store, quite near our home that sells organic products and it is called EkoPlaza. Last time I was there, I bought macadamia milk and chia seeds. I thought that they would make a yummy chia pudding. And I was quite right, it turned out very good with the nutty flavor of the milk. I topped it all with warmed berries and peanut butter. You can never have too much peanut butter :)
1.5 dl macadamia milk
2.5 tbsp chia seeds
Stir together milk and chia seeds in a jar and put in the fridge for a couple of hours or overnight. Stir before serving.
1,5 dl macadamiamjölk
2,5 nsk chiafrön
Blanda mjölk och chiafrön i en skål och ställ i kylen för några timmar eller övernatten. Blanda innan servering.
5 Comments
Åh, macadamiamjölk! Det här låter verkligen gott! Och du har rätt, jordnötssmör kan man aldrig få för mycket av!
ReplyDeleteJa,den var mycket god. Ha en fin dag!
DeleteMen vad gott! Macadamiamjölk har jag inte sett här än. Gör du den själv? Kramar och ha en riktigt fin dag, här i Stockholm regnar det idag. Kramar
ReplyDeleteKommentaren ovan var från mig/Linda (lindasmatstuga.se)
DeleteJag köpte den från EkoPlaza. Den är av märket Provamel.
DeleteIdag har vi haft fint väder, men regn utlovas till helgen.
Kram!