En god och lite kladdig kanelkaka som är glutenfri och sockerfri. Kanske något att servera till helgens fika? Jag har använt mig av erytriol, men du kan använda vitt socker eller kokossocker om du så vill. Jag serverade kakan med vispad soyagrädde med kanel.

A yummy, sticky cinnamon cake that is gluten-free and sugar-free. Perhaps something to serve this weekend? I have used erythritol, but you can use white sugar or coconut sugar instead, if you want. I served the cake with whipped soy cream and cinnamon.


Kanelkaka
2 st

1 ägg
1 dl erytriol
10 droppar Nustevia
2 msk kokosolja
3/4 dl mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
0,5 msk kanel
en nypa salt

Blanda ihop ägg, erytriol och stevia i en skål. Blanda sedan i resterande ingredienser. Häll smeten i två silikonformar (á 7cm i diameter) och grädda i 175 C för 15 minuter. Låt svalna innan servering. 



Cinnamon Cake
2 pcs

1 egg
1 dl erythritol
10 drops of Nustevia
2 tbsp coconut oil
3/4 dl almond flour
1 tbsp coconut flour
0.5 tbsp cinnamon
a pinch of salt

Mix together the eggs, erythritol and stevia in a bowl. Then mix in the remaining ingredients. Pour batter into two silicon molds (á 7cm in diameter) and bake at 175 C for 15 minutes. Let cool before serving.