Små, söta cheesecakes med smak av kokos, kokossocker och bär. Av detta recept fick jag ut 4 st cheesecakes med en diameter på 7 cm. De passar perfekt med en kopp kaffe/te/varm choklad. 

Small, sweet cheesecakes with flavors of coconut, coconut sugar and berries. Of this recipe I got out 4 cheesecakes with a diameter of 7 cm. They are perfect with a cup of coffee / tea / hot chocolate.


Small Berry Cheesecakes
4 pcs

50g butter, softened
0.5 dl coconut sugar
0.5 dl desiccated coconut
2.5 tbsp coconut flour
1/4 tsp baking powder

filling:
100g cream cheese, softened
2 tbsp coconut sugar
0.5 tsp vanilla extract
1 small egg
mixed berries

Stir together the butter and sugar. Add the desiccated coconut, coconut flour and baking powder, and mix until combined. Press into four silicon molds (7cm) and set aside.

For the filling: Beat the cream cheese and sugar together until smooth. Add the egg and vanilla extract and mix until combined. Divide the mixture over the crusts. Top with berries. Bake at 175 C degrees for 15 minutes. Let cool and chill before serving. 


Små Bär-Cheesecakes
4 st

50g smör, mjukt
0,5 dl kokossocker
0,5 dl kokosflingor
2,5 msk kokosmjöl
1/4 tsk bakpulver

fyllning:
100g färskost, mjuk
2 msk kokossocker
0,5 tsk vaniljextrakt
1 litet ägg
blandade bär

Vispa ihop smör och socker. Tillsätt kokosflingor, kokosmjöl och bakpulver och blanda. Tryck degen i botten på fyra silikonformar (7cm) och ställ åt sidan.
För fyllningen: Vispa färskost och socker tills slät. Tillsätt ägg och vaniljextrakt och blanda. Fördela blandningen över pajbotten. Toppa med bär. Grädda i 175 C graders ugn i 15 minuter. Låt svalna och kyl dem innan servering.