Varma smörgåsar är barndomsminne för mig. De är väldigt enkla att laga och blir mycket goda. Jag hade gjort mandelköttbullor och hade överbliven tofu, så jag använde dem som fyllning i smörgåsarna. Servera smörgåsarna med en god sallad eller med soppa. 

Warm sandwiches are childhood memory for me. They are very easy to make and are very good. I had made almond meatballs and had leftover tofu, so I used them as a filling for sandwiches. Serve the sandwiches with a good salad or soup.


Varma Smörgåsar

rågbröd
tomatpuré
mandelköttbullor eller tärnad tofu
tomatskivor
riven ost
oregano

Bred tomatpuré på brödskivorna och toppa med köttbullor/tofu och tomatskivor. Strö på riven ost. Grädda i 200 C grader i ca 10-15 minuter. Strö på oregano.


Warm Sandwiches

rye bread
tomato paste
almond meatballs or diced tofu
tomato slices
grated cheese
oregano

Spread tomato paste on the bread slices and top with meatballs / tofu and tomato slices. Sprinkle on grated cheese. Bake at 200 C degrees for about 10-15 minutes. Sprinkle on oregano.