De här kexen blev mycket goda, sega i kanterna och med smak av kardemumma, kokos och  karamell. De är glutenfria och passar även för veganer. 

These cookies were very good, they have chewy edges and flavored with cardamom, coconut and caramel. They are gluten free and are also suitable for vegans.


Chewy Cardamom Coconut Cookies
14 small cookies

1 flax egg (1 tbsp flaxseed meal + 3 tbsp water)
0,5 dl coconut oil
1 dl coconut sugar
1,5 dl almond flour
1 dl rolled oats, gf
2 tbsp desiccated coconut
pinch of cardamom or to taste

Mix all the ingredients in a bowl. Put 1 tsp of batter for each cookie onto a parchment paper lined baking sheet. Bake the cookies in 175 C for about 12-15 minutes or until golden brown. Let cool.


Sega Kardemumma Kokoskex
14 små kex

1 lin-ägg (1 msk linfrömjöl + 3 msk vatten)
0,5 dl kokosolja
1 dl kokossocker
1,5 dl mandelmjöl
1 dl havregryn, gf
2 msk kokosflingor
nypa kardemumma eller efter smak

Blanda alla ingredienser i en skål. Placera 1 tsk smet för varje kex på ett bakplåtspappersklädd plåt. Grädda kexen i 175 C i ca 12-15 minuter eller tills gyllenbruna. Låt svalna.