Wednesday, July 30, 2014

Nectarine Cardamom Chia Pudding

Enkelt, fräscht och gott. För att inte tala om hur nyttigt det dessutom är. Man håller sig mätt länge på chiapudding och därför passar den så bra att äta till frukost.

Simple, fresh and delicious. Not to mention how healthy it is. It's very filling, and therefore it's good to eat for breakfast.



Nectarine Cardamom Chia Pudding

2 dl almond milk (3(4 cup + 1 tbsp)
2,5 tbsp chia seeds
1 nectarin, chopped
vanilla, after taste
cardamom, after taste

Stir all the ingredients in a bowl and put in the fridge for a couple of hours or overnight. Add some more milk if it's too thick. Top with more nectarine pieces and serve.


Nektarin Kardemumma Chiapudding

2,5 dl mandelmjölk
2,5 msk chiafrön
1 nektarin, hackad
vanilj, efter smak
kardemumma, efter smak

Blanda alla ingredienser i en skål och ställ i kylen ett par timmar eller över natten. Lägg till lite mjölk om den är för tjock. Toppa med fler nektarinbitar och servera.

4 comments:

  1. Jag beställde precis hem chiafrön iadg. Jag har haft en liten chiapuddingpaus, men nu var jag sugen på det igen. Kardemumma blir så fantastiskt gott ihop med frukt och passar perfekt att smaksätta med så här. Gott!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiafrön är bra att ha hemma :) Kardemumma är så gott.

      Delete