Sunday, July 6, 2014

Coconut Cardamom Berry Chia Pudding

Chiapudding går alltid hem och passar som frukost, mellanmål eller som dessert. Kokoschiapudding var den första puddingen jag gjorde på chiafrön då tillsammans med hallon. Efter det har jag testat väldigt många olika smaksättningar. Vilken smak är din favorit?

Chia pudding is always good and you can eat it for breakfast, snack or dessert. Coconut chia pudding was the first pudding I made on chia seeds together with raspberries. After that I have tried so many different flavors. What flavor is your favourite?


Coconut Cardamom Berry Chia Pudding

2 dl coconut milk
2,5-3 tbsp chia seeds
pinch of cardamom
vanilla
raspberries and blackberries

Stir together all the ingredients in a bowl and put in the fridge for a couple of hours or overnight. Stir after a while, so the chia seeds don't stick together.


Kokos Kardemumma Bär Chiapudding

2 dl kokosmjölk
2,5-3 msk chiafrön
nypa kardemumma
vanilj
hallon och björnbär

Rör ihop alla ingredienser i en skål och lägg i kylen ett par timmar eller över natten. Rör om efter ett tag, så att chiafrön inte fastnar i varandra.

2 comments:

  1. Jag har förälskat mej i Maca-pulver. Kokosgrädde, lite maca- och vaniljpulver blir väldigt väldigt gott tillsammans. Tycker jag. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, macapulver är bra. Jag brukar ha det i smoothies.

      Delete