Raw cheesecake med smak av hallon och ett knaprigt nötsmul. Yum, de här blev så goda. De är fyllda med bra ingredienser och sötade med dadlar och dadelsirap. Har du inte testa raw bakverk, då tycker jag att du skall testa denna. Du kommer inte bli besviken.

Raw cheesecake with flavors of raspberries and a crunchy nut crumb. Yum, these were so delicious. They are filled with good ingredients and sweetened with dates and date syrup. If you haven't tried raw goodies, then I think you should try this. You will not be disappointed.



Raw Raspberry Cheesecakes with Crumbs
makes 4

crust
2 dl almonds
2 tbsp cacao
3 Medjool dates, pitted
pinch of salt
water

filling
4 dl cashews, soaked and drained
1 dl water
1 dl coconut oil
4 tbsp date syrup
1 tsp vanilla
2 dl raspberries, fresh or if frozen, thawed

crumb topping
8 tbsp mixed nuts
4 Medjool dates, pitted
pinch of salt
vanilla, optional

For the crust, mix the almonds and cacao in a food processor until crumbly. Add the dates, salt and process again. Add water to get a sticky mixture. Divide into four pieces and press down in the bottom of four silicon molds (7 cm in diameter). Put in the fridge.

For the filling blend everything in a blender until smooth. Pour the filling onto the crusts and put in the freezer for several hours or overnight.

For the crumb, mix the nuts and dates quickly in a food processor. Add salt and vanilla, if using. Top the cakes with the crumbs. Take the cakes to room temperature 30-60 minutes before serving.


Raw Hallon Cheesecakes med Smul
4 st

botten
2 dl mandel
2 msk kakao
3 Medjool dadlar, urkärnade
nypa salt
vatten

fyllning
4 dl cashewnötter, blötlagda och avrunna
1 dl vatten
1 dl kokosolja
4 msk dadelsirap
1 tsk vanilj
2 dl hallon, färska eller om de är frysta, tinade

smul
8 msk blandade nötter
4 Medjool dadlar, urkärnade
nypa salt
vanilj, valbart

För botten, blanda mandel och kakao i en matberedare tills smuligt. Lägg till dadlar, salt och mixa igen. Tillsätt vatten för att få en klibbig blandning. Dela i fyra bitar och tryck ner i botten på fyra silikonformar (7 cm i diameter). Ställ i kylen.

För fyllningen blanda allt i en mixer tills slät. Häll fyllningen på pajbotten och ställ i frysen för flera timmar eller övernatten.

För smulblandningen, mixa nötter och dadlar snabbt i en matberedare. Tillsätt salt och vanilj, om du använder. Toppa kakorna med smulet. Ta kakorna i rumstemperatur 30-60 minuter före servering.