Raw cheesecake med smak av hallon och ett knaprigt nötsmul. Yum, de här blev sÃ¥ goda. De är fyllda med bra ingredienser och sötade med dadlar och dadelsirap. Har du inte testa raw bakverk, dÃ¥ tycker jag att du skall testa denna. Du kommer inte bli besviken.

Raw cheesecake with flavors of raspberries and a crunchy nut crumb. Yum, these were so delicious. They are filled with good ingredients and sweetened with dates and date syrup. If you haven't tried raw goodies, then I think you should try this. You will not be disappointed.



Raw Raspberry Cheesecakes with Crumbs
makes 4

crust
2 dl almonds
2 tbsp cacao
3 Medjool dates, pitted
pinch of salt
water

filling
4 dl cashews, soaked and drained
1 dl water
1 dl coconut oil
4 tbsp date syrup
1 tsp vanilla
2 dl raspberries, fresh or if frozen, thawed

crumb topping
8 tbsp mixed nuts
4 Medjool dates, pitted
pinch of salt
vanilla, optional

For the crust, mix the almonds and cacao in a food processor until crumbly. Add the dates, salt and process again. Add water to get a sticky mixture. Divide into four pieces and press down in the bottom of four silicon molds (7 cm in diameter). Put in the fridge.

For the filling blend everything in a blender until smooth. Pour the filling onto the crusts and put in the freezer for several hours or overnight.

For the crumb, mix the nuts and dates quickly in a food processor. Add salt and vanilla, if using. Top the cakes with the crumbs. Take the cakes to room temperature 30-60 minutes before serving.


Raw Hallon Cheesecakes med Smul
4 st

botten
2 dl mandel
2 msk kakao
3 Medjool dadlar, urkärnade
nypa salt
vatten

fyllning
4 dl cashewnötter, blötlagda och avrunna
1 dl vatten
1 dl kokosolja
4 msk dadelsirap
1 tsk vanilj
2 dl hallon, färska eller om de är frysta, tinade

smul
8 msk blandade nötter
4 Medjool dadlar, urkärnade
nypa salt
vanilj, valbart

För botten, blanda mandel och kakao i en matberedare tills smuligt. Lägg till dadlar, salt och mixa igen. Tillsätt vatten för att få en klibbig blandning. Dela i fyra bitar och tryck ner i botten på fyra silikonformar (7 cm i diameter). Ställ i kylen.

För fyllningen blanda allt i en mixer tills slät. Häll fyllningen på pajbotten och ställ i frysen för flera timmar eller övernatten.

För smulblandningen, mixa nötter och dadlar snabbt i en matberedare. Tillsätt salt och vanilj, om du använder. Toppa kakorna med smulet. Ta kakorna i rumstemperatur 30-60 minuter före servering.