Ice cream with flavors of caramel and chocolate cake, yummy! So good, but you do not need much as it is pretty sweet. I think it's great with ice cream that has that little something extra, even if old fashioned vanilla ice cream is the best, but sometimes you just want a little more.

Coconut Sugar Ice cream with Sticky Cake bites
5 dl heavy
cream
2,5 dl milk
2,5 dl
coconut sugar
200 g cream
cheese
1 vanilla
bean, seeds
pinch of salt
Combine
cream, milk, sugar, cheese and vanilla in a saucepan over medium-low heat.
Whisk continuously until sugar has dissolved and cheese has completely combined
with cream and milk. Remove from heat and salt. Pour into an airtight container
and chill in the refrigerator overnight. Sieve the mixture to get rid of the
vanilla bean.
Churn the ice
cream according to the manufacturer's instructions. When finished churning,
fold in the pieces of sticky cake and transfer to an airtight container. Freeze
until firm, about 2-4 hours.
Kokossockerglass
med kladdkaka
5 dl
vispgrädde
2,5 dl mjölk
2,5 dl
kokossocker
200 g
färskost
1
vaniljstång, frön
nypa salt
Kombinera
grädde, mjölk, socker, ost och vanilj i en kastrull på medellåg värme. Vispa
hela tiden tills sockret har lösts upp och osten har smält. Ta bort från värmen
och blanda i salt. Häll i en lufttät behållare och ställ i kylskåpet över
natten. Sila blandningen innan du häller den i glassmaskinen. Frys glassen enligt tillverkarens anvisningar. När glassen är klar blanda i kladdkakabitarna och överför glassen till en lufttät behållare. Frys tills glassen stelnat, ca 2-4 timmar.