Jag kan inte få nog av rabarber, så här får ni ett till recept. Blunda om du inte gillar eller har tröttnat på rabarber :) Glad midsommar till er alla, hoppas ni får en fin dag! Idag firar vi även mina föräldrar som har varit gifta i 38 år!!

I can not get enough of rhubarb, so here you get another recipe. Close your eyes if you do not like or are tired of rhubarb :) Happy Midsummer to all of you! I hope you will have a great day! Today we also celebrate my parents, who have been married for 38 years!!


Rhubarb Almond Shortbread Cookies

120 g butter
3/4 dl sugar
1/4 tsp almond extract
2 dl flour
0,5 dl almond meal
1 dl rhubarb jam / rhubarb compote

Preheat the oven to 175°C. Beat together butter, sugar, and almond extract in a bowl until light and fluffy. Mix in the flour and almond meal. Roll dough into balls. Place dough balls onto a parchment paper lined baking sheet. Using your thumb make an indention in the center of each cookie. Fill each indention with rhubarb jam / compote. Bake for 10-12 minutes.


Rabarber Mandel Mördegscookies

120 g smör
3/4 dl socker
1/4 tsk mandelextrakt
2 dl vetemjöl
0,5 dl mandelmjöl
1 dl rabarbersylt / rabarberkompott

Värm ugnen till 175 ° C. Vispa ihop smör, socker och mandelextrakt i en skål tills ljust och fluffigt. Blanda i mjöl och mandelmjöl. Rulla degen till bollar. Placera bollarna på ett bakplåtspappersklädd plåt. Använd tummen för att göra  en inbuktning i mitten av varje kaka. Fyll varje med rabarbersylt eller -kompott. Grädda i 10-12 minuter.