Små pajer eller en stor, du väljer själv hur du vill ha det. Jag tycker om att baka i portionsstorlekar, lätt att ta med och enkelt att äta. Pajbotten innehåller yoghurt, men man kan även använda kvarg eller gräddfil. 

Small pies or one large, you choose how you want it. I like to bake in portion size, easy to take along and easy to eat. The crust contains yogurt, but you can also use quark or sour cream.


Pajer med Tomatsås och Mozzarella

botten
3,5 dl mjöl
1 dl yoghurt
3 msk olja
3 msk mjölk
0,5 tsk salt

fyllning
3 dl tomatsås
0,5 zucchini, riven grovt
1 tomat, hackad
1-2 ägg
100 g mozzarella, riven
oregano/basilika
salt
peppar


Blanda alla ingredienser till pajbotten till en smidig massa. Fördela degen i en muffinsplåt, ca 8 st eller i en pajform.
Blanda i en skål tomatsås, riven zucchini, tomat, ägg, mozzarella och kryddor. Häll fyllningen på pajbotten och grädda i 180 grader ca 25-30 minuter.



Pie with Tomato Sauce and Mozzarella

crust
3,5 dl flour
1 dl yogurt
3 tbsp oil
3 tbsp milk
0,5 tsp salt

filling
3 dl tomato sauce
0,5 zucchini, grated coarsely
1 tomato, chopped
1-2 eggs
100 g mozzarella, grated
oregano / basil
salt
pepper

Mix all ingredients for the crust to a smooth dough. Divide the dough in a muffin pan, about 8 pieces or in a pie dish.
In a bowl mix tomato sauce, grated zucchini, tomato, egg, mozzarella and spices. Pour the filling on the crust and bake at 180 degrees about 25-30 minutes.