De här är inte så nyttiga som namnet låter en tro :) Men de är mycket goda och innehåller goda fetter från avokado. Jag förvarade mina i frysen och det var så goda att äta rakt från frysen :)

These are not as healthy as the name suggests :) But they are very good and contains good fats from avocado. I kept mine in the freezer and they were so good to eat straight from the freezer :)


Avocado-Kakao-Kokos Tryffel

100 g smör, smält
1 avokado
1,5 tsk vaniljextrakt
2 dl kakao
ca 7 dl florsocker

Smält smöret i en kastrull. Ta av från värmen och ställ åt sidan.

I en matberedare mosa avokadon till en slät konsistens.
Tillsätt avokadopuré, vaniljextrakt, kakao och florsocker i kastrullen med smält smör och blanda. Placera blandningen i kylskåp tills den hårdnar.

När chokladblandningen har hårdnat, ta bort från kylskåpet och rulla blandningen till små bollar och lägg dem på bakplåtspapper (kommer att vara kladdigt). Placera chokladbollarna i kylskåpet för att stelna ytterligare. Rulla dem sedan i kokos. Förvara dem i en burk med lock i kylskåp eller frys.


Avocado-Cocoa-Coconut Truffles

100 g butter, melted
1 avocado
1,5 tsp vanilla extract
2 dl cocoa
about 7 dl icing sugar

Melt the butter in a saucepan. Remove from heat and set aside.

In a food processor mash the avocado to a smooth consistency. Add the avocado puree, vanilla extract, cocoa and icing sugar to the saucepan with melted butter and mix. Place mixture in refrigerator until it hardens.

When chocolate mixture has hardened, remove from refrigerator and roll the mixture into small balls and place on parchment paper (will be sticky). Place the chocolate balls in the fridge to harden further. Roll them in coconut. Srore them in a covered container in the refrigerator or freezer.