After Eight är god att äta som sådan, men passar även i bakverk. Denna kaka stillar chokladsuget för en stund.
After Eight is good to eat as such, but is also suitable for cakes. This cake allays chocolate craving for a while.
After Eight is good to eat as such, but is also suitable for cakes. This cake allays chocolate craving for a while.
After Eight kladdkaka
100 g smält smör
2 ägg
3 dl socker
1,5 dl mjöl
1 dl kakao
1/2 tsk salt
After Eight choklad
Smöra en form med löstagbar kant och bröa den med ströbröd
eller kokos. Sätt ugnen på 175 grader. Rör i hop de torra ingredienserna och
tillsätt sen smöret och sist äggen. Häll hälften av smeten i formen. Fördela
after eight plattorna över kakan och häll på resten av smeten. In i mitten av
ugnen ca 15-30 min, beroende på hur stor form man har. Känn med sticka med
jämna mellanrum för den ska vara kladdig! Super smarrigt med vaniljglass.
After Eight Mud Cake
100 g butter, melted
2 egg
3 dl sugar
1,5 dl flour
1 dl cocoa
1/2 tsp salt
After Eight chocolate
0 Comments